Op zoek naar een zaaltje in Nijmegen voor je verjaardag, afstudeerborrel of bedrijfsfeest? Café Daen heeft het mooiste feestzaaltje van Nijmegen: op de Grote Markt, ingericht in de sfeervolle stijl van het pand.

 

 

 

Van feestje tot borrel

Je kunt bij ons alle kanten op; gewoon rustig borrelen of helemaal los met z’n allen? Geen probleem! Hapjes erbij? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou (en je gasten) naar de zin te maken.

IMG_3208

Mogelijkheden genoeg

Café Daen heeft zeer veel mogelijkheden. Ons zaaltje is groot genoeg voor een flink gezelschap en knus genoeg voor een intieme borrel. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Mailen mag natuurlijk ook. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de zaal te komen bekijken.

IMG_3266

Speciaalbieren

Het is sinds kort ook mogelijk om speciaalbieren op jouw feestje te schenken! Hoeveel soorten?….ons gehele assortiment! Tijdens de voorbesprekingen van jouw feest kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat! Zelfs speciaalbieren van fust is geen probleem…..

Jouw borrel of feest beneden in het Café?

Is je gezelschap net te klein voor de ruimte boven of  is onze feestzaal die avond al bezet……dan is er ook een mogelijkheid om je borrel/feest beneden in het cafe te houden. Uiteraard krijg je dan dezelfde kortingen als boven in onze zaal. Hier zijn speciale polsbandjes voor zodat we precies kunnen zien wie er bij het feest horen! Meer info…bel of mail ons

Unieke locatie

IMG_3269

Café Daen ligt op de Grote Markt in Nijmegen. Het is de perfecte locatie voor je verjaardagsfeestje, afstudeerborrel of bedrijfsborrel. De Grote Markt is prima te bereiken met de auto.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt (bewaakte parkeergarage).

Voor info stuur een mail naar info@cafedaen.nl

 

IMG_0804 IMG_0510 IMG_0646IMG_1109IMG_0409

 

 

IMG_3268

IMG_3205IMG_3206